13
Jan

Čarovanie so závesmi

Túžite dodať svojmu interiéru nový svieži vzhľad bez zbytočných stavebných zásahov? Vyskúšajte riešenie, ktoré šetrí Váš čas aj financie. Textílie v podobe závesov vnesú do Vášho domu nové vyžarovanie a dodajú mu kus hrejivej hebkosti. Závesy, či už voľne visiace alebo v podobe látkových roliet, zažívajú svoj veľký návrat a dokonca vytláčajú klasické tienenie žalúziami. A navyše pristanú malému panelákovému bývaniu aj luxusnej vile.

Krásny a funkčný

Látkový záves toho dokáže veľa. V miestnosti zatieňuje ostrosť priameho slnka, vytvára tlmené svetlo, navodzuje relaxačnú atmosféru a funguje aj ako termoizolácia a zvuková bariéra. Keď je vonku horúco, vytvára vo vnútri komornú náladu, zatemnenie a chládok. Naopak, v zimných mesiacoch prinesie do interiéru teplejšie prúdenie bez zvýšených nákladov na kúrenie.

Dekorujte v celistvosti

Pri výbere textílií starostlivo zvážte, aby boli závesy zladené so sedacou súpravou, vankúšmi, kobercami, či posteľnou bielizňou. Ak sa budete držať pravidla, že textílie v jednej izbe by mali držať spolu, dokážete za pár korún vytvoriť unikátnu kompozíciu.

Poradíme Vám

Pri zariaďovaní miestností dbajte na všetky detaily a pri ich výbere neváhajte vyhľadať radu odborníka. My v interiérovom štúdiu LeRa dizajn sme tu pre Vás, aby sme Vám poradili, ako si zo svojho interiéru vykúzlite útulný a výnimočný domov.